Om mig

Jag utbildade mig från början till Dekoratör under två år i mitten av åttiotalet. Sedemera kom jag att arbeta som Grafisk Formgivare under många år för att
därefter gå tillbaka till det klassiska, "handgripliga" hantverket genom att  vidarutbilda mig under ett års tid (2002) till Dipl. Dekorationsmålare, under läromästare som Roger Seamark, Giovanni Pedrocco, Tommy Fredriksson och arkitekt Henrik Wannfors, vilka alla frikostigt delade med sig av sina gedigna kunskaper.

Därefter gick jag ytterligare ett år (2006) för att utbilda mig till Stuckatör i södra Sverige under Tore Svensson, stuckatör och murare med över 40 års erfarenhet. Tore har inspirerat och stöttat mig enormt mycket och det jag inte fick lära mig av honom är nog inte värt att veta... Jag är alla mina läromästare evigt tacksam för att dom låtit mig ta del av två fantastiska hantverk och dess traditioner.

Under åren som gått sedan dess har jag varvat arbete i egna företaget med kortare kurser, projektperioder hos olika företag som t ex Sveriges Televisions dekorateljé, anrika stuckatörfirmor och måleriföretag, varvid mina kunskaper har fått förädlas genom praktiskt arbete. Att få arbeta tillsammans med andra inom samma eller närbesläktade branscher ger en ny dimension och ett givande och tagande kunskapsmässigt som berikar ytterligare.

Mina privata intressen är mitt arbete. Får jag ändå lust att göra någonting helt annat så tar jag gärna en sväng på motorcykeln, sätter mig en stund med gitarren eller vid pianot eller läser, då gärna fack- och hantverksböcker eller inredningstidningar. Ytterligare ett intresse är just inredning i alla dess former.